Snabbrullport

Snabbrullport Ditec SMART RESET

Collage snabbrullportDörrbolaget säljer Ditec SMART RESET som är en pålitlig automatisk och flexibel rullport med hög prestanda som inkluderar ett innovativt själv-lagnings-system. Porten är konstruerad med en ny typ av stolpar som gör att den blir tätare än en traditionell rullport. Tack vare konstruktionen är den också helt självreparerande. Skulle duken bli påkörd och lämna stolparna går den automatiskt upp och reparerar sig själv med hjälp av en enkel öppna/stäng process, detta gör att du slipper gå tillbaka och återställa den och därmed sparar du dyrbar tid och pengar.

Konstruktionen gör att den klarar dagens hårda krav på kvalité och funktion.
Tack vare den mjuka botten bommen och den självreparerande tekniken klarar den av att bli påkörd utan att ta någon skada.Snabbrullport_gallerbolaget
Ditec SMART RESET:

  • Hög driftsäkerhet
  • Modern teknik
  • 100% automatisk återställning
  • Mjuk bottenbom
  • Lättmonterad
  • Lättservad
  • Snabb
  • Kostnadseffektiv

Tekniska funktioner
Ditec Smart Reset tillhandahålls i många utföranden för att uppfylla dina behov av teknik, design och anpassning till säkerhetsstandarder. Produkten erbjuder en stor bredd av tekniska funktioner som varmgalvaniserat stål tillgänglig i valfri RAL kulör, komplett med galvaniserat upprullningsrör och med vertikala stolpar monterade med speciella självsmörjande glidskenor installerade på ett stötdämpande fjädersystem. Snabbrullporten levereras med en kåpa över rullen. En elektronisk säkerhetsenhet (DSC) reverserar gardinen vid stängning om någonting är i vägen. Den inkluderar en 3 fas 400 V motor, komplett med gränslägen och elektrisk handbroms. Den elektroniska panelen (IP55) har reglage för öppna-stäng stopp, tryckknappspanel med Autotest funktion, i överensstämmelse med EU Direktiv 2006/42/CE och 89/106/CE men även en vev för manuell manövrering ingår.

Den flexibla gardinen är helt tillverkad av klass 2 självsläckande polyester utan horisontella förstärkningar så att den kan glida inuti sidoskenorna, och få självlagande egenskaper, hög motståndskraft mot luft- och mot vindtryck på 120 km/h.
Mot tillägg så erbjuds: ett INVERTER system för olika farter, hastighetsöknings och bromskontroll.

 

ditec

Dörrbolaget saluför hela Ditecs produktportfölj www.ditecentrematic.com