Säkerhetslås

Våra Säkerhetsdörrar har två stycken lås. Ett lås är av märket Mottura med sju stycken tjocka kolvar (5st i låshuset plus en i ovankant och en i underkant). Låset kräver specialtillverkade nycklar och öppnas och låses genom att man vrider nyckeln fyra varv. 

Som extra tillval erbjuder vi även ett Motturalås med ytterligare tre stycken låskolvar. 

Våra dörrar kan även förses med lås av märket FIAM, ett lås som vi kan anpassa efter mer avancerade krav.

FIAM XR-1

fiam-over-2

Våra dörrar kan även utrustas med ett FIAM XR-1-lås. Detta lås kan anpassas efter era behov och har öppningsfunktioner i form av nyckelbricka, kodlås, fjärrstyrning, fingerläsare och även ögonscanning. Vänligen kontakta oss för mer info.

fiam-fjarrstyrning-dorrbolaget fiam-keypad-dorrbolaget

Knappsats med lösenordsskydd

Lösenordsskydda ditt hem eller arbetsplats med en knappsats där du kan programmera in ett lösenord med upp till åtta siffror. Du kan anpassa knappsatsen att ha baklyse för att underlätta lösenordsinmatning när det är mörkt.

fiam-kortlasare-dorrbolaget

Kortläsare

Dörren kan även förses med kortläsare för larmadekortläsare dörrar. Kortläsaren är idag det vanligaste elektroniska “dörrlåset” där kortläsaren är kopplad till en dörrcentral som sköter om funktioner vid dörren. Idag används nästan alltid en beröringsfri kortläsare eftersom dessa är väldigt enkla att använda, då du endast håller fram ett kort eller en bricka framför läsaren för att öppna låset.

 

fiam-over-1 fiam-over-2fiam-tag-dorrbolaget

TAG

Ett lås med TAG-funktion innebär att du enkelt men säkert öppnar dörren genom att placera en bricka mot låset. TAG-funktionen kan programmeras i två steg, ett som administratör och en som användare. Som användare har du tex rätt att öppna dörren under specifika tider, medans du som administratör har rätt att öppna dörren närsomhelst samt delge vilka användare som har rätt att öppna dörren.