SÄKERHETSDÖRRAR

Vi på Dörrbolaget tillverkar säkerhetsdörrar som är anpassade för flera olika marknader. Våra dörrar passar till alltifrån lägenheter, villor, förråd, soprum, éntrepartier och många andra utrymmen. Våra dörrar hindrar kylan från att tränga in med ett U-värde från 0,95.

Alla våra MK3-dörrar, vare sig det är en lägenhetsdörr, en Epok- och specialdörr eller villadörr, har samma gedigna och kraftiga konstruktion. Med denna konstruktion kan vi erbjuda marknadens säkraste skydd för alla. Vi tillverkar dörrar i flera olika utseenden och färger som smälter in i alla miljöer. Alla våra Säkerhetsdörrar, villadörrar och epokdörrar kan även omvandlas till Klass 4:a dörrar enligt EN 1627 RC4. 

Längst ner på sidan så ser du ett smakprov på olika färger på dörrar som du kan beställa. Finns inte din färg med så kontakta oss så skräddarsyr vi även dörrar enligt dina önskemål. Vi tillverkar även speciella epokdörrar och säkerhetsklassade villadörrar.

Certifierad Säkerhetsdörr MK3 i motståndsklass 3 EN 1627 RC3

Flerpunktslås, med 7 låspunkter säkerhetsklassad i motståndsklass 3 EN 1627 RC3. Stålkarm med tröskel Kraftig metall-karm Ljudisolerande, ljudklass 43db Brandklass EI30/EI60 och brandgastätad Sa, Sm enligt EN 13501-2:2009+A1:2011. Testad och godkänd i samtliga brand och inbrottstester Bakkantssäkringar 4 st Tjocklek dörrblad 65 mm. Fördelar: Kan ge rabatt på hemförsäkringen Värdeökning på bostaden. Komplett skydd mot brand från trapphuset. Omkring 4 gånger tystare än äldre trädörrar.
Läs mer om vår certifierade Säkerhetsdörr MK3 här.

Certifierad Epokdörr MK3 i motståndsklass 3 EN 1627 RC3

Vi på Dörrbolaget tillverkar även specialanpassade dörrer efter era behov. Även dessa dörrar innehåller flerpunktslås, med 7 låspunkter säkerhetsklassad i motståndsklass 3 EN 1627 RC3. Stålkarm med tröskel Kraftig metall-karm Ljudisolerande, ljudklass 43db Brandklass EI30/EI60 och brandgastätad Sa, Sm enligt EN 13501-2:2009+A1:2011. Testad och godkänd i samtliga brand och inbrottstester Bakkantssäkringar 4 st Tjocklek dörrblad 65-90 mm. MDF-skiva inomhus, HDF skiva utomhus. Värdeökning på bostaden.
Läs mer om våra certifierade Epokdörrar MK3 här.


Certifierad Säkerhetsdörr MK4 i motståndsklass 4 EN 1627 RC4

Certifierad Säkerhetsdörr MK4
Säkerhetsdörr MK4 är en dörr som är godkänd enligt standard EN 1627 RC4. Den isolerar även bättre mot både ljud, värme och rök. Dörren kan fås i valfritt utseende, har dom andra lägenheterna gamla spegeldörrar i trä så kan vi leverera denna dörr i säkerhetsklass 4 i samma utseende utom brevinkast, tack vare att en träskiva kan monteras på fram och baksidan med dörrspeglar. Man kan även få dörren med MDF-skivor i stället som kan målas i valfri RAL eller NCS kullör. Som standard levereras dörren som en ståldörr täckt med olika träimitationer. Dörrbladet är hela 68 mm tjockt.
Läs mer om vår certifierade Säkerhetsdörr MK4 här.

Säkerhetsdörr Robust SD 3E

Säkerhetsdörr SD 3E är Aluzinkbehandlad, foliebelagd stålplåt, säkrad med 2 tappar i dörrbladets bakkant och försedd med förstärkningar mot inbrott.Motstår inbrottsförsök enl klass 3.Brandsäker enligt klass EI 30/E 60 / A 60 eller EI 30/A 30Ljudisolerande R’w 35 db med monterad tätningslist i karm tröskel och överfalls.
Ladda ner produktblad

Säkerhetsdörr Hellberg SD-3 SS-ENV 1627

Dörren är typgodkänd i brandklass EI-30 med brevinkast (utan brevinkast EI-60) samt ljudklass R’w 35 dB. Provad och godkänd som inbrottsskyddande dörr enligt SS EN 1627 klass 3. Dörren är godkänd för utåtgående alternativt inåtgående montage.Dörren är avsedd för lägenheter men passar även utmärkt för serverrum, kontor, industri, källarlokaler, skolor mm där man ställer höga krav på inbrottsskydd. Dörrbladet har urtag för två modullås. Dörren är godkänd med en låsenhet i lägst klass 3 tillsammans med godkänd dubbelcylinder.
Ladda ner produktblad

Säkerhetsdörr Daloc S43

Daloc säkerhetsdörr är provad och godkänd för motståndsklass MK3 för såväl utåt- som inåtgående montage. På säkerhetsdörrar i MK3 genomföres praktiska inbrottsprov och angrepp med bl.a kofot och kilar under total testtid som är 20 minuter varav den effektiva angreppstiden på dörren är hela 5 minuter!För övrigt göres även andra prov som t. ex. diverse tryckprover där det ställs höga krav på bl. a. dörrens vridstyvhet och detaljernas hållfasthet. Den nya säkerhetsdörren har ett så kallat flerpunktslås vilket innebär att den förutom vanligt lås också är försedd med hakreglar nertill och upptill. Dörren har även dubbla tappar i bakkant och karmen har förstärkta låskåpor och säkerhetsbultar.
Ladda ner produktblad


olikaytor