Säkerhetsdörr MK3

Vi på Dörrbolaget tillverkar säkerhetsdörrar som är anpassade för flera olika marknader. Våra dörrar passar till alltifrån lägenheter, villor, förråd, soprum, éntrepartier och många andra utrymmen. Våra dörrar hindrar kylan från att tränga in med ett U-värde på 0,95. Vi tillverkar dörrar i flera olika utseenden och färger som smälter in i alla miljöer. Längst ner på sidan så ser du ett smakprov på olika färger på dörrar som du kan beställa. Finns inte din färg med så kontakta oss så skräddarsyr vi även dörrar enligt dina önskemål. Vi tillverkar även säkerhetsklassade villadörrar.

Certifierad Säkerhetsdörr MK3 i motståndsklass 3 EN 1627

Flerpunktslås, med 7 låspunkter säkerhetsklassad i motståndsklass 3 EN 1627. Stålkarm med tröskel Kraftig metall-karm Ljudisolerande, ljudklass 43db Brandklass EI30/EI60 och brandgastät enligt EN 13501-2:2008+A1:2010. Testad och godkänd i samtliga brand och inbrottstester Bakkantssäkringar 4 st Tjocklek dörrblad 65 mm. Fördelar: Kan ge rabatt på hemförsäkringen Värdeökning på bostaden. Komplett skydd mot brand från trapphuset. Säkert skydd mot ovälkomna besökare. Omkring 4 gånger tystare än äldre trädörrar. Släpper inte in ovälkomna lukter från trapphuset.
Ladda ner produktblad

 

Tillhållarlås klass 7

Dörrbolagets MK3 dörr kommer utrustad med två stycken kraftiga lås. Som huvudlås har den ett ASSA/Dorma Hakregellås och som överlås ett Mottura 52783 flerpunktslås med 7 låspunkter, 5 tjocka kolvar som går in i karmen i sidan plus en kolv som går uppåt i karmen och en kolv som går neråt i golvet i karmen.

 

 

Huvudlås/Hakregellås

Vår Säkerhetsdörr MK3 har ett ASSA/Dorma Hakregellås som huvudlås då du får det bästa skyddet om du väljer ett lås med hakregel som greppar tag i dörrkarmen. Tillsammans med Motturalåset plus fyra härdade bakkantssäkringar så har vår MK3-dörr totalt 13st säkerhetspunkter fördelade på dörrens alla fyra sidor. Ladda ner produktbladet ovan för mer information om dörrens alla lås.

 

 

 

Bildgalleri MK3

 

 

olikaytor