JOBBA HOS OSS

Jobba hos oss!

Vi på Dörrbolaget söker en till två montörer med erfarenhet av dörrmontage i Malmö och Göteborg. Vi jobbar med försäljning av säkerhetsdörrar, rullgaller och allt inom inbrottsskydd. Vi tillhandahåller ett brett urval av säkerhetslösningar till privatpersoner och företag. Vi expanderar nu och behöver därför förstärka arbetsteamet i Malmö- och Göteborgsregionen. Vi söker dig som kan utföra montage och service av säkerhetsdörrar, rullgaller och gallergrindar till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Du skall ha erfarenhet av montage ute hos kunder. Minst 1 års dokumenterad arbetslivserfarenhet med montage. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av säkerhetsdörrar samt att du har bra insyn och förståelse av montöryrket.

Följande erfarenheter är meriterande: vana att hantera elektriska komponenter, mekanisk förståelse, vana att programmera utrustning, noggrann, skötsam.

Har du erfarenhet av jalusier och rullgaller är det ett plus.

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att bestå av montering och demontering av säkerhetsdörrar, villadörrar, branddörrar & specialanpassade säkerhetsdörrar, men även gallergrindar, rullgaller & jalusi. Du har möjlighet att själv kunna påverka din egen lön.

B-körkort & F-skatt sedel erfordras

Tillträdesdag:
Omgående.

Urval och intervjuer sker löpande.

Vänligen kontakta oss genom vårat kontaktformulär här. Vänligen bifoga kontaktuppgifter samt ett CV.