JALUSI

Dörrbolaget erbjuder alla typer av jalusier i alla dimensioner. Jalusier är perfekt när du vill ha säkerhet men ändå lite insyn, tex skyltfönster i butiker och restauranger.

 

Vi kan ordna vad du än behöver, har du frågor ring oss gärna på: 08 53 33 21 20, så ger vi förslag på vad vi tror passar er bäst.
 

Rulljalusi DB55

DB 55 är avsedd för användning i stora fönster tillsammans med jalusier. Den grova konstruktion gör att profilen skyddar, samtidigt som den behåller
ett proportioneligt utseende.
Läs mer..

Rulljalusi ES 310

Denna typ av jalusi lämpar sig till olika miljöer där man inte önskar någon insyn. Det är tillverkat av strängpressad aluminium och lamellerna är heltäckande och tillåter ingen insyn.
Läs mer..

Rulljalusi ES 410

ES 410 är ett motordrivet rulljalusi av mycket kraftig modell och används där det ställs höga krav på säkerhet eller vid stora
öppningar.
Läs mer..

Stål Rulljalusier

Ståljalusier är idealiska för industri avstängningar på grund av dess tåliga barriär och enkelheten att manövrera.
Läs mer..

Rostfritt Ståljalusi

Rostfria ståljalusier är en idealisk lösning för yttre byggnads avstängningar. Vår gardin är tillverkad av rostfritt stål och den totala bredden på jalusiet är dimensionerat och tillverkat för att passa kundens behov.
Läs mer..

Perforerade Rulljalusier

Våra perforerade jalusier används i en mängd olika ställen som sträcker sig från allt till skyltfönster i köpcentrum till industri avstängningar.
Läs mer..

Jalusi Polykarbonat

Polykarbonat är ett heltäckande jalusi med genomsikt avsett för montering inom- och utomhus som skydd för entréer, gallerior, butiker och restauranger.
Läs mer..

Aluminium Rulljalusi

Våra aluminiumjalusier är de starkaste i branschen och är som alla våra jalusier anpassade för att passa din dörröppning.
Läs mer..

Rolladen

Rolladen skyddar mot skadegörelse, värme och sol samt är ett lätt och snabbmanövrerat
jalusi för små och medelstora ytor.
Läs mer..

Träjalusier

Styrka och naturlig skönhet kombinerade i en unik lösning för dina säkerhetsbehov.
Läs mer..

Tillbaka till produkter.