Dörrkik

Lås och låsskydd

Trycken

Långskyltar

Ringklockor

Brevinkast

Dörrskyltar

Dörrkik

Övriga tillbehör

 

Dörrkik

 

Låsskydd – No Way

Låset är en viktig del för att göra din dörr säkrare. Våra lås är typgodkända och svensktillverkade hakregellås. Inga dyra komplicerade lås är nödvändiga.
Ladda ner produktblad

Säkerhetsdörrar Hellberg SD-3 SS-ENV 1627

Dörren är typgodkänd i brandklass EI-30 med brevinkast (utan brevinkast EI-60) samt ljudklass R’w 35 dB. Provad och godkänd som inbrottsskyddande dörr enligt SS ENV 1627 klass 3. Dörren är godkänd för utåtgående alternativt inåtgående montage.Dörren är avsedd för lägenheter men passar även utmärkt för serverrum, kontor, industri, källarlokaler, skolor mm där man ställer höga krav på inbrottsskydd. Dörrbladet har urtag för två modullås. Dörren är godkänd med en låsenhet i lägst klass 3 tillsammans med godkänd dubbelcylinder.
Ladda ner produktblad

Säkerhetsdörrar Daloc S43

Daloc säkerhetsdörr är provad och godkänd för motståndsklass MK3 för såväl utåt- som inåtgående montage. På säkerhetsdörrar i MK3 genomföres praktiska inbrottsprov och angrepp med bl.a kofot och kilar under total testtid som är 20 minuter varav den effektiva angreppstiden på dörren är hela 5 minuter!För övrigt göres även andra prov som t. ex. diverse tryckprover där det ställs höga krav på bl. a. dörrens vridstyvhet och detaljernas hållfasthet. Den nya säkerhetsdörren har ett så kallat flerpunktslås vilket innebär att den förutom vanligt lås också är försedd med hakreglar nertill och upptill. Dörren har även dubbla tappar i bakkant och karmen har förstärkta låskåpor och säkerhetsbultar.
Ladda ner produktblad

Säkerhetsdörrar Prodoor MK3

Flerpunktslås, med 7 låspunkter (Flest i Sverige) Säkerhetsklassad i motståndsklass 3 enl EN 1627. Stålkarm med tröskel. Kraftig metall-karm. Vikt ca120 kg (Kraftigast i Sverige) Ljudisolerande, ljudklass 41db (Tystast i Sverige) Brandklass EI45 (bäst brandskydd i Sverige) Testad och godkänd i samtliga brand och inbrottstester. Bakkantssäkringar 2 st. Tjocklek dörrblad 67 mmFördelar
Ger rabatt på hemförsäkringen. Värdeökning på bostaden. Komplett skydd mot brand från trapphuset. Säkert skydd mot ovälkomna besökare. Blir omkring 4 gånger tystare än äldre trädörrar. Släpper inte in ovälkomna lukter från trapphuset. Ger en värdehöjning på bostaden genom att man får en helt ny ingång som är säker snygg och stilren.


olikaytor