Gallergrind

Gallergrind i Stockholm, Malmö & Göteborg

Fördelen med en gallergrind är stor. En bra gallergrind är perfekt när du vill ha en säker lägenhet, villa eller företag. Du höjer värdet på din egendom och i många fall sänker du din premie hos ditt försäkringsbolag. Vi på Dörrbolaget har flera års erfarenhet av att installera din förstklassiga Gallerigrind i Stockholm, Malmö & Göteborg.

Smidesgaller & gallergrindar

Smidesgaller är ett komplement till våra upprullningsbara galler och jalusier.
Läs mer..

 

Saxgaller

Ett kraftigt och säkert inbrottsskydd i klassiskt utseende. Saxgaller tillverkas som enkelgaller eller pargaller, med uppfällbar bottenskena för att få golvöppningen hinderfri.
Läs mer..

 

Kättingavskärmning

Avskärmning av rund eller hamrad kätting avsedd för t.ex. butiker, bilhallar, restauranger m.m. Kättingavskärmning tillverkas som enkel- eller paravskärmning.
Läs mer..

 

Klassiskt skjutgaller AS600

Det klassiska skjutgallret är inte bara det mest ekonomiska öppna skjutgaller, det smälter också lätt in i omgivningen och ger ett diskret skydd.
Läs mer..

 

Sentry klassiskt skjutgaller AS525

Dessa vackert mönstrade öppna skjutgaller ger en hög nivå av säkerhet till en lägre kostnad. Sentrys är mångsidiga galler ofta använda bakom glas.
Läs mer..

 

Glass Vista skjutgaller AS100

De rena attraktiva linjerna gör Glass Vista till den mest populära stilen för skyltfönster avstängning i gallerior.
Läs mer..

 

Lexan Vista skjutgaller AS200

Lexan Vista är väldigt lika Glass Vista men de har också aluminiumramar som är fyllda med okrossbara Lexan inlägg.
Läs mer..

 

Air Vista skjutgaller AS300

Air Vista är ett av de mest populära skjutgallrena, det är tillräckligt tufft för att vara en effektiv säkerhetsbarriär.
Läs mer..

 

Perforated Vista skjutgaller AS400

Perforated Vista AS400 är en av våra mest eftertraktade och prisvärda produkter.
Läs mer..

 

Solid Vista skjutgaller AS500

Solid Vista ger maximal säkerhet samtidigt som det ger fullständigt insynsskydd. Solid Vista är ett formidabelt hinder mot stöld,skadegörelse och nyfikna ögon.
Läs mer..

 

Ljudisolerade skjutgaller

Ljudisolerade skjutgaller är en bra ekonomisk lösning och dessa galler är anpassade för multi-funktionella områden som skolor, samlingslokaler, konferensanläggningar, hälsovård lokaler och kontor.
Läs mer..